Author: Boss

  • LIVE-SYRI TV/ ‘Syri Digjital’ me moderatorin Bled Marku

    Tifozët të shtangur nga ndalimi i alkoolit në stadiume:  makina me qera aeroport Nuk ka kuptim të shkosh në ndeshje FOTO/ Kush është Pirati? Muriqi i përgjigjet Elon Musk-ut ‘Përbindëshat’ e tjerë që po vijnë në Tiranë përpara zgjedhjeve lokale—KLODIAN TOMORRIKu shkojnë rublat ruse, denarët serbë, lirat turke e derhami i Dubait?!—ENVER BYTYÇIPak Rubla, Dinar, dhe […]

  • Zgjidh një nga bizneset më poshtë:

    VINI RE: Ndihuni lirshëm të dërgoni kërkesë edhe për makina me qera aeroport   të marrë më shumë informacion. Bërja e kërkesës nuk nënkupton detyrim për të paguar. Makina me qera – Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj. Te udhetosh drejt nje vendi te ri eshte kenaqesi, por nese nuk ke makine te […]

  • AHA: Wearables can help manage heart disease—but they’re underused by those who could benefit most

    As wearable fitness gadgets like Fitbits and Apple Watches turn out to be extra advanced, functions like daily pastime tracking, coronary heart rate measurements and integrated ECGs could make them vital equipment for handling coronary heart fitness. But those advantages are handiest available to folks that actually use the gadgets—more than a few that’s woefully […]